Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fable III krijgt episodic DLC

Gebruik Marketplace is uit den boze.

Peter Molyneux heeft zonet in een interview laten weten dat Fable III uitgerust zal worden met episodic downloadable content. Het eigenlijke spel ziet de man als de eerste grote episode, waarna je kleinere hoofdstukken zal kunnen downloaden - "net zoals Dickens dat met zijn boeken rond London deed", aldus Molyneux.

De Lionhead baas is duidelijk een grote fan van Dickens. Wat verder tijdens het gesprek haalt hij nog een vergelijking tussen Fable III en het werk van de bekende Britse auteur aan: "Ik heb vaak gedacht hoe briljant het zou zijn om in het Londen geschapen door Dickens rond te lopen. Het was zo'n donkere plek en erg episodisch - en dat is precies wat we met Fable III zullen doen," zei Molyneux.

Verder liet de man weten dat de episodes niet via de traditionele menu's van Xbox Live Marketplace te verkrijgen zullen zijn. "Sommige winkels in Albion zijn verbonden met het internet waardoor er vaak dingen te vinden zijn die rechtstreeks van Lionhead afkomstig zijn. Je moet met andere woorden niet naar een of ander lelijk dashboard gaan om de episodes voor Fable III te downloaden."

Fable III zal rond het einde van dit jaar in de winkelrekken te vinden zijn. Lionhead zal overigens met de ontwikkeling van de titel rond Thanksgiving stoppen, waarna het spel klaar zal zijn om verscheept te worden.

Getagged als

Reacties