Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

F1 Manager 2023 releasedatum bekend

Scheurt over het wegdek.

Ontwikkelaar Frontier Developments heeft de releasedatum van F1 Manager 2023 bekendgemaakt. De simulatiegame is vanaf 31 juli digitaal beschikbaar voor pc, PlayStation en Xbox. Later volgt er voor de consoleversies nog een fysieke release. Wie een pre-order plaatst, kan de game vier dagen eerder spelen.

Voor de editie van dit jaar belooft Frontier Developments "diepere systemen en meer dramatische races'. Ook Career Mode keert terug, waarin je de rol van Sporting Director opneemt.

Naast je crew managen moet je ook pitstop- en bandenstrategieën bepalen. Op technisch vlak moet je dan weer nadenken over het gewicht en de balans van je wagens. Naast de F1 zitten ook F2 en F3 in de game.

Je kunt ook elke wedstrijd die je begeleidt bekijken, voorzien van commentaar door David Croft en Karun Chandhok.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties