Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

F1 2020 aangekondigd

Nieuwe game, nieuwe verantwoordelijkheden.

Codemasters laat weten dat F1 2020 op 10 juli 2020 uitkomt voor pc, PlayStation 4, Xbox One en Google Stadia. Naast de terugkerende speltypen bevat de game ook een nieuwe modus die je skills als manager op de proef stelt.

Buiten de traditionele Career mode bevat F1 2020 immers ook de gloednieuwe My Team-modus. In dat speltype stellen spelers hun eigen Formule 1-team samen en proberen ze het in 22, 16 of 10 seizoenen te maken als manager. Is de rol van manager niets voor jou, dan is het nog steeds mogelijk om je kans te wagen in de Career Mode. Daarin kruip je zoals steeds zelf achter het stuur van de racebolides. Dat doe je onder andere op de circuits van Hanoi en Zandvoort.

Verder keert de splitscreen multiplayer voor twee spelers terug en krijgen we meer aanpassingsmogelijkheden. Omdat Lewis Hamilton dit seizoen een gooi naar het record van Michael Schumacher doet, staat de Deluxe Edition helemaal in het teken van de Duitse autocoureur.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

F1 2020

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties