Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

F.E.A.R 3 op 26 mei

Begin maar alvast te bibberen!

F.E.A.R 3, het derde deel in de veelgeprezen horror-shooter reeks, heeft een releasedatum. Vanaf vrijdag 26 mei kunnen we ermee in Europa aan de slag. De release was oorspronkelijk gepland voor maart, maar in januari werd de game uitgesteld.

In F.E.A.R 3 is heksenkind Alma opnieuw van de partij. Jij speelt met haar zonen, Point Man en Paxton Fettel, en zo is er voor de eerste keer in de reeks mogelijkheid tot co-op. De ontwikkelaar van dienst was Day 1 Studios, die overnam van Monolith, de ontwikkelaar van de vorige 2 delen. Er wordt duidelijk gemikt op een nieuw publiek volgens lead systems designer Parker Hamilton op Eurogamer: "We're hoping we can evolve the franchise, maintain all of the tenets we had in previous versions of F.E.A.R. and offer a new, fresh look that new players will enjoy as well. We are definitely interested in pulling in a new crowd for the franchise."

Over de auteur

Korneel Deschamp avatar

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Reacties