Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ezio uit Assassin's Creed komt naar Fortnite

Gratis voor wie Valhalla of Dawn of Ragnarök via de Epic Games Store koopt.

Ezio Auditore uit Assassin's Creed komt binnenkort naar Fortnite. Epic Games en Ubisoft hebben het nieuws nog niet bevestigd, maar de screenshots die dataminers momenteel via Twitter delen, laten weinig aan de verbeelding over.

Ezio zal beschikbaar zijn via de item shop, maar wordt ook gratis weggegeven aan wie Assassin's Creed Valhalla of de nieuwe Dawn of Ragnarök DLC via de Epic Games Store koopt.

Je kunt Ezio zowel met als zonder zijn iconische kapmantel gebruiken. Als pickaxe gebruikt Ezio dan weer zijn assassin blades. Ook voor zijn emote maakt hij gebruik van die blades en laat hij ze uit zijn armen schieten.

Overweeg je om de nieuwe uitbreiding voor Assassin's Creed Valhalla te kopen om zo Ezio te krijgen? Onze Dawn of Ragnarök preview vind je op de site, net als de Assassin's Creed Valhalla review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Fortnite

Android, iOS, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties