Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Exit the Gungeon vanaf nu beschikbaar voor pc en Switch.

Vaarwel, dungeon!

Exit the Gungeon van ontwikkelaar Dodge Roll is vanaf nu ook beschikbaar voor de pc en de Switch. Vorig jaar kwam de opvolger van roguelike Enter the Gungeon nog exclusief naar Apple Arcade. Ter ere van de nieuwe release krijgt de game bovendien op alle beschikbare platformen een grote 2.0 update.

Exit the Gungeon is een bullet hell dungeon climber. Net zoals in de vorige game maak je gebruik van een hele resem wapens en items. De 2.0 guise voegt bovendien een hele reeks wapens toe. Daarnaast krijg je via de update ook toegang tot onder andere meer gevarieerde kamers en liften, combo's en NPC's.

Cover image for YouTube videoExit the Gungeon - Launch Trailer - Nintendo Switch

De pc- en Switch-versies van de game kosten 10 euro. Dodge Roll benadrukt bovendien dat de game slechts tijdelijk exclusief naar de Switch als console komt. Vermoedelijk kunnen we later dit jaar dus ook op de PlayStation 4 en de Xbox One aan de slag met Exit the Gungeon.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties