Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Executives and Other Criminals update aangekondigd voor GTA Online

Voor de verfijnde meesterdief.

Ontwikkelaar Rockstar Games kondigt de Executives and Other Criminals update voor Grand Theft Auto Online aan. De gratis uitbreiding is vanaf 15 december beschikbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

De update voegt nieuwe modi en 'opties voor een luxe leven' aan de game toe. Zo krijg je de beschikking over nieuwe appartementen die je zelf aan kunt passen. Executives and Other Criminals introduceert tevens huizen op stelten in Vinewood en een Super Yacht.

VIP's krijgen ook toegang tot nieuwe co-op jobs, challenges en speciale vaardigheden in Freemode. Je kunt ook andere spelers inhuren om als Bodyguards te dienen. Deze huurlingen krijgen RP, GTA$ en upgrades voor hun verdiensten.

Organisations kunnen het nu in Freemode tegen elkaar opnemen. Ze krijgen daarvoor de beschikking over nieuw wapentuig, zoals een Turreted Limo en een raketsysteem op de Super Yacht.

Bestaande Freemode Events krijgen middels Executives and Other Criminals een update. Zo passen de missies zich aan als ze door Organisations worden ondernomen.

Rockstar voegt ook de Extraction Adversary Mode toe. In deze modus moet een team Bodyguards een Executive vinden en hem vervolgens tegen een Hit Squad beschermen.

Rockstar bracht eerder deze week al de Every Bullet Counts Adversary Mode voor GTA Online uit.


Speel je GTA 5 nog regelmatig? Bekijk dan zeker ook onze GTA 5 cheats.

Over de auteur

Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties