Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Exclusieve content voor PS3-versie Batman: Arkham Origins

Twee extra outfits en vijf unieke challenge maps.

De PlayStation 3 krijgt enkele exclusieve extra's voor Batman: Arkham Origins. Het gaat om twee unieke outfits voor de Dark Knight en vijf extra Challenge Maps waarin de superheld zijn kunnen mag bewijzen.

De Bruce Wayne op de PS3 breidt zijn kleerkast uit met de klassieke Batman outfit uit de televisiereeks van de jaren '60 (Kapow!) en het pak dat de duistere held draagt in de Knightfall strips. Die werden vooral beroemd omdat Bane er Batman's rug in breekt.

Van de vijf extra Challenge Maps krijg je nog niet erg veel te zien. 'Azrael does not protect' lijkt zich tussen de containers in een haven af te spelen, terwijl 'City on Fire' het gevecht naar de binnenkant van een gebouw brengt. In 'Venom connection' en 'Turning point' sluip je rond in een productiehal en het lab van Freeze. In 'No rest for the wicked' knok je in een fabriekshal.

Batman: Arkham Origins verschijnt op 25 oktober voor PlayStation 3, Xbox 360, PC en Wii U.

Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties