Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Everquest wordt Free To Play

Sony Online Entertainment drukt in maart op de knop.

EverQuest 2 ging vorige maand al free-to-play maar nu heeft Sony Online Entertainment bekend gemaakt dat ook de originele EverQuest gratis wordt. De verandering wordt ergens begin maart doorgevoerd.

"We zijn erg blij dat we de EverQuest ervaring kunnen uitbreiden door de game meer toegankelijk te maken voor ieder type gamer zodat je de game kunt spelen op de manier dat jou het beste past," schreef producer Thom Terrazas op de officiële website.

"De game zal nu zo flexibel zijn dat je zelf kan kiezen hoeveel je betaald, gebaseerd op hoe leuk je het vindt."

Dat houdt in dat er drie verschillende prijspunten zullen zijn voor EverQuest vanaf maart. Je kunt de game gratis spelen, je kunt een Silver account kopen voor vijf dollar per maand en er is ook een Gold account dat zo'n 15 dollar per maand kost. Op deze pagina ontdek je wat je krijgt voor dat geld.

Zodra de transitie naar F2P compleet is gaan er regelmatig veranderingen doorgevoerd worden en nieuwe item toegevoegd worden. Om de dertiende verjaardag van de game te vieren komen er in elk geval al nieuwe items en events, wordt de website gerenoveerd en wordt er een betere in-game map geïntroduceerd.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties