Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Europese Shin Megami Tensei 2: Devil Survivor 2 localisatie is af

"De localisatie is klaar en goedgekeurd door Nintendo."

Het spel Shin Megami Tensei 2: Devil Survivor 2 komt eindelijk naar Europa. De Europese localisatie "is klaar en goedgekeurd door Nintendo." Uitgever Ghostlight (o.a. de Shin Megami Tensei en Persona series, Fate/Extra) brengt het spel naar Europa. De role-playing game was eerst enkel in Japan en de Verenigde Staten te verkrijgen.

"Zonder in al te veel detail te treden, is het begrijpelijk dat de verkoop van Nintendo DS spellen momenteel laag is, wat het moeilijk maakt om dit spel uit te brengen," stelt Ghostlight in haar blog. "We geven niet op en zoeken naar een manier om dit fantastische spel beschikbaar te stellen."

Wellicht verkiest Ghostlight om de startegie te herhalen die de uitgever gebruikt bij Shin Megami Tensei: Devil Survivor Overclocked. Dit Nintendo 3DS spel binnen de SMT serie komt op 29 april uit in Europa (anderhalf jaar nadat Japan en de VS het spel kregen). Om het aanbod aantrekkelijker te maken, verlaagt Ghostlight de verzendkosten (gratis binnen het Verenigd Koninkrijk en gereduceerd daarbuiten) voor pre-orders en deze krijgen bovendien een tweezijdige poster.

Over de auteur
Dirk Schuit avatar

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Reacties