Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Europese releasedatum Attack on Titan bevestigd

Titans komen eraan.

Attack on Titan: Wings of Freedom komt deze zomer naar Europa en Noord-Amerika. De actiegame komt dan voor de pc en consoles uit.

Attack on Titan is sinds 18 februari in Japan speelbaar, maar maakt op 26 augustus zijn opwachting in Europa. Vier dagen later komt de game in Noord-Amerika uit. In tegenstelling tot de Japanse en Amerikaanse versie draagt Attack on Titan in Europa de subtitel Wings of Freedom met zich mee.

De PlayStation 4- en Xbox One-versie ligt straks als fysiek exemplaar in de winkel, terwijl de PlayStation 3- en Xbox 360-versie alleen digitaal verkrijgbaar is. De pc-versie kun je via Steam aanschaffen en downloaden.

Attack on Titan: Wings of Freedom wordt ontwikkeld door Omega Force, onder meer bekend van de Dynasty Warriors-games. De actiegame draait om het eerste seizoen van de Japanse animeserie. Je kruipt in de huid van Eren en gaat samen met andere mensen de strijd met grote monsters (Titans) aan.


Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Attack on Titan

PS4

Attack on Titan

Xbox One, PS3, PlayStation Vita, PC

Related topics
Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties