Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Europese Collector's Edition Resident Evil 7 bevat ander spookhuis

Als ook de Survival Pack: Action Set DLC.

Capcom maakt bekend dat de inhoud van de Europese Collector's Edition van Resident Evil 7 anders is dan die van de Amerikaanse. Deze bevat ook een model van een spookhuis, maar dit keer betreft het een replica van het landhuis van de Baker Family.

Dit huis is de setting van Resident Evil 7, waar de Amerikaanse Collector's Edition van Resident Evil 7 met het huis wordt geleverd waarin de demo zich afspeelt. Dat huis is ook voorzien van led-verlichting en speelt muziek af, de Baker Family Mansion voor zover bekend niet.

Er zijn meer verschillen tussen de twee versies. Zo krijg je hier de Survival Pack: Action Set DLC erbij. Die bevat munitie en herbs, en je speelt er direct de Madhouse-moeilijkheidsgraad mee vrij.

Net zoals bij de Amerikaanse variant vind je o.a. ook een usb-stick in de vorm van een afgehakte vinger terug. Daar past 16 GB aan data op. Tot slot vind je er nog de 20th Anniversary Resident Evil-artbook in terug, vijf foto's en een hoesje voor de game.

Er komt ook een Steelbook Edition van Resident Evil 7 uit. Die bevat naast de game in een speciaal doosje ook de Survival Pack: Action Set DLC, maar niet de andere extra's. Prijzen zijn nog niet genoemd.

De releasedatum van Resident Evil 7 is 24 januari 2017.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties