Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Eurogamer.nl

We zijn er!

Het is zover, de Nederlandstalige versie van Eurogamer is een feit! Hier vind je alle mogelijke informatie over en rond games: de laatste nieuwtjes in de gamesindustrie, previews en reviews, perstrips, Tori Spelling’s secret digital diary, interviews, columns, events, ... Met onze prettig gestoorde redactie uit Nederland en België gaan wij eveneens op zoek naar interessante items rond werken in de gamesindustrie (met op termijn een uitgebreid overzicht van de lokale games-jobmarkt), gamesopleidingen in Nederland en België, games en cultuur, ...

Met het idee “de reputatie hoog houden” doet de Eurogamer crew extra hun best om de juiste informatie op tijd bij jou te krijgen. Gelukkig is dit meestal het resultaat van gamesessies tot in de vroege uurtjes, cocktails en Final Fantasy memorabilia. Omdat we geen onmensen zijn, kun je binnenkort lekker meegenieten via de Eurogamer podcasts. Dat er in die audiofiles af en toe wat zinnigs over games gezegd wordt, is natuurlijk mooi meegenomen.

Om je ogen lekker de kost te geven, klik je snel door naar EurogamerTV voor het allerlaatste videomateriaal (gametrailers, interviews, previews, reviews, ...). Deze footage kun je downloaden op je computer, iPod of PSP en is zelfs te bekijken via Xbox Live.

Wil je graag weten wat andere gamers op hun verlanglijstje hebben staan, welke games jouw vrienden graag spelen of een eigen gamegroep opzetten? Dan is Eurogamers de place-to-be. Éénmaal geregistreerd zie je waar iedereen mee bezig is en kun je aan de hand van verschillende widgets je eigen game-identiteit uitbouwen. Denk even aan de onuitputtelijke lijst van mogelijkheden wanneer je ontdekt dat de nieuwste “My Little Pony” game in je vriend zijn of haar Most Wanted lijst staat...

Eurogamer heeft zoveel te bieden dat gameliefhebbers – zoals jij – hier lekker hun hart kunnen ophalen. Ons team zorgt voor duidelijke, up-to-date berichtgeving met de nodige humor. Niets gaat ons te ver om jou de juiste informatie te bezorgen... hoewel situaties met Hideo Kojima, twee redactieleden in Chun Li outfit en sloten Sapporo bier om een MGS-exclusive vast te krijgen, echt niet voor herhaling vatbaar zijn.

Je leest het, er zit heel wat in Eurogamer. Tel daarbij nog de goodies, games en fun stuff die we regelmatig via wedstrijden weggeven en we weten zeker dat we jouw favoriete gamessite worden.

Next stop... Games Convention in Leipzig!

PS. Binnenkort vind je ons ook op Eurogamer.be!

Reacties