Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Eurogamer Expo 3 oktober in Londen

Markeer het in je agenda!

Vorig jaar organiseerde Eurogamer.net in hartje Londen een kick ass evenement genaamd de Eurogamer Expo. Op deze beurs konden aanwezige gamers in absolute première titels als Heavy Rain, God of War 3 en Brink aanschouwen (twee daarvan zijn nu zelfs nog steeds niet verkrijgbaar!), en dit jaar doen we alles nog eens over op de Eurogamer Expo 2010.

Deze zal van 1 tot 3 oktober plaatsvinden in Earls Court te Londen. Onze collega's bij Eurogamer.net beloven ons dat we er heel wat aankomende spellen zullen terugvinden die rond de eindejaarsperiode zullen verschijnen, alsook enkele titels die pas in 2011 het licht zien.

Ten opzichte van vorig jaar zullen er enkele verbeteringen doorgevoerd worden. Zo is de capaciteit van de locatie gestegen tot 20.000 man. Ook is Eurogamer afgestapt van het idee om hun expo gelijktijdig op twee verschillende locaties te organiseren (in 2009 waren dit Londen en Leeds). Alles zal nu begin oktober terug te vinden zijn in de Engelse hoofdstad.

Verwacht in de komende maanden een hoop informatie over de line-up en beschikbaarheid van tickets voor de Eurogamer Expo 2010. Tot die tijd kun je op onze eigen Facebook een kijkje nemen hoe gezellig het vorig jaar wel niet was. Doen foto's je weinig, dan is er nog altijd onze videoreportage en ons geschreven verslag rond de Expo.

Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties