Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Eurogamer Benelux zoekt talent (m/v)

We breiden onze redactie uit!

Eurogamer Benelux breidt zijn redactie uit! We hebben het afgelopen jaar een stevige groei meegemaakt en daar zijn we verschrikkelijk trots op maar onze ambities blijven groter dan onze mankracht. Daarom hebben we besloten om meer mensen de kans te geven te schrijven voor Eurogamer Benelux.

Wat hebben we te bieden?

De Eurogamer Benelux-redactie bestaat uit een ontzettend fijne groep mensen waaronder sommigen al vele jaren schrijven over games en andere zaken. Je komt dus terecht in een groep die weet waar ze mee bezig is en ook positieve feedback hoog in het vaandel heeft staan. De ideale plek om je schrijftalent nog verder te cultiveren dus. De maandelijkse redactievergadering is dan weer de uitstekende gelegenheid om bij te praten onder een frisse pint.

Daarbovenop maakt Eurogamer Benelux deel uit van het Eurogamer Network, het grootste onafhankelijke gamesnetwerk van Europa. Dat betekent niet alleen dat we kunnen genieten van internationale naamherkenning maar ook van een enorme vrijheid in wat we doen. We staan open voor alle ideeën en als redacteur van Eurogamer Benelux heb je alle moderne apparatuur ter beschikking om die ideeën uit te werken.

Helaas, we kunnen je niet betalen. Wel krijg je regelmatig games toegestuurd om te reviewen, mag je gratis op perstrips en naar leuke evenementen en hangen er andere leuke voordelen vast aan het werk dat je levert waar we over kunnen praten als het zover is.

Wat zoeken we?

Momenteel zijn we vooral op zoek naar kritische, volwassen (18+) gamers met een PS3, Xbox 360 en/of Nintendo 3DS die elke week tijd kunnen vrijmaken om te schrijven voor Eurogamer Benelux. Het is belangrijk dat je een grondige kennis hebt van de gamesindustrie en op duidelijke wijze je opinie kunt beargumenteren. Reviews schrijven van games die je toegestuurd krijgt is een belangrijke taak als redacteur maar we vragen ook dat je op regelmatige basis nieuwsberichten schrijft. De prettige keerzijde daarvan is wel dat we je enorm veel vrijheid en steun geven voor andere projecten of experimenten gerelateerd aan games die je wil uitvoeren.

Hoe solliciteren?

Om te solliciteren stuur je je persoonlijke informatie zoals naam, adres, leeftijd en gaming platformen die je in huis hebt op naar jasper@eurogamer.be, samen met een voorbeeldreview van een game naar keuze en twee nieuwsberichten. Voor je het weet maak je deel uit van ons team en liggen er tientallen groupies aan je voeten!

Over de auteur

Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties