Skip to main content

Eurogamer Benelux weekoverzicht: week 30

Met Fallout-nieuws, The Vanishing of Ethan Carter voor PS4 en meer.

Drukke week achter de rug en daardoor geen tijd gehad om de laatste nieuwtjes te lezen? Geen zorgen, want Eurogamer Benelux geeft je elke zondag een overzicht met de hoogtepunten van de afgelopen week.

Nieuws

Real Madrid is nu exclusieve partner van FIFA 16
EA Sports en Real Madrid C.F. zijn nu dikke vrienden en daarom zie je in het aankomende FIFA 16 realistische 3D-modellen van onder meer Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos en James Rodriguez.

Project CARS niet meer in ontwikkeling voor Wii U
Donderwolken pakten zich al langer samen boven Project CARS voor de Wii U, maar nu is de kogel door de kerk. De racegame komt niet meer naar Nintendo's console.

Multiplayer bèta Call of Duty: Black Ops 3 op pc en Xbox One heeft datum
De multiplayer bèta van Call of Duty: Black Ops 3 begint op de PlayStation 4, maar inmiddels weten we ook wanneer we deze op de pc en Xbox One mogen verwachten.

Blizzard kondigt Hearthstone: The Grand Tournament aan
Er komen nog meer Heartstone-kaarten aan dankzij de Grand Tournament-uitbreiding. Of zoals Eurogamer Benelux-bezoeker 'beschuit' het mooi omschrijft: MEER MEER MEER.

Life is Strange: Episode 4 releasedatum bekend
Life is Strange-spelers hangen aan de lippen van Dontnod sinds de cliffhanger van de vorige episode. Nu is bekend wanneer je er achter komt wat de gevolgen zijn van Max' verstrekkende tijdreiskrachten.

Rise of the Tomb Raider eind 2016 uit op PS4
Rise of the Tomb Raider blijft een flinke poos exclusief voor de Xbox-consoles. Nu is wel duidelijk wanneer de game ongeveer naar de pc en PlayStation 4 komt.

Releasedatum Fallout Shelter voor Android bekend
'Eindelijk!', zo denken veel Fallout-fans wanneer Bethesda deze week de releasedatum van de Android-versie van Fallout Shelter (pfoe!) bekendmaakt. Ook de Fallout Anthology is aangekondigd.

Bekijk op YouTube

Reviews en previews

The Vanishing of Ethan Carter voor PS4 review
Na de pc-versie van The Vanishing of Ethan Carter staat de PlayStation 4-versie op het programma. Yvo dook er op.

Star Fox Zero keert terug naar zijn roots met een GamePad-twist
Derek gaat lang bij Nintendo en speelt daar Star Fox Zero. In zijn speelsessie is de hand van Platinum Games duidelijk merkbaar.

Evoland 2: A Slight Case of Spacetime Continuum Disorder is een evolutie van zijn voorganger
Evoland 2: A Slight Case of Spacetime Continuum Disorder is een hele lange titel voor een simpel, maar origineel concept. Bert speelt een deel van de RPG en vertelt je er meer over.

Broforce mengt chaotische gameplay met een jaren 80-sfeertje
Brofoce is al een tijdje uit op Early Access maar het heeft explosies en nog meer explosies. En nog meer explosies. Dat hoef je bro Nathan niet twee maal te zeggen.

Fallout 4: Wat we tot dusver weten
Alles wat we tot dusver weten over Fallout 4. Nu met een hoop nieuwe informatie, vers vanaf QuakeCon 2015.

Bekijk op YouTube

Read this next