Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Eurogamer Benelux weekoverzicht: week 25

Nagenieten van de E3.

Drukke week achter de rug en daardoor geen tijd gehad om de laatste nieuwtjes te lezen? Geen zorgen, want Eurogamer Benelux geeft je elke zondag een overzicht met de hoogtepunten van de afgelopen week. Deze week staat natuurlijk helemaal in het teken van de E3.

Al het E3 2015-nieuws

De hele redactie van Eurogamer Benelux zette deze week zijn beste beentje voor om je zo snel en volledig mogelijk op de hoogte te houden van al het nieuws rond de E3. Dat teruglezen kan op twee manieren:

Lees hier al het E3 2015 nieuws terug
In dit handige overzicht vind je ieder nieuwtje per uitgever terug.

De E3 2015 overzichtspagina
Hier vind je het nieuws nog eens terug in de volgorde waarin het oorspronkelijk is gepost.

E3 2015: de nabeschouwing

E3 2015-analyse: Microsoft versus Sony
Randolf graaft wat dieper in de E3-presentaties van Microsoft en Sony om te kijken wat er nu werkelijk speelde. Wie wint E3 2015?

Top of flop: Eurogamer Benelux kiest de beste games van E3 2015
De redactieleden van Eurogamer Benelux geven je hun favoriete games van de show, als ook de grootste teleurstellingen. Wat zijn de jouwe?

Reviews

Fallout Shelter review
Bethesda kondigt Fallout Shelter aan op zijn E3-persconferentie en de game is direct te spelen. Dat hoef je Bruce geen twee maal te zeggen!

LEGO Jurassic World review
Jurassic World draait in de bioscopen en LEGO Jurassic World ligt dan ook in de winkels. Nieuwsgierig? Nathan vertelt je in zijn review over hoe de LEGO-formule bij de films past.

Previews

Hands-on: Gears of War Ultimate Edition Bèta speelt nog exact als vroeger
Met de aankondiging van Gears of War: Ultimate Edition start ook direct de multiplayerbèta. Kenneth ging er mee aan de slag en vertelt je er alles over.

Fallout 4: Wat we tot dusver weten
Fallout 4 was al aangekondigd, maar sinds de E3 is er veel meer bekend over het verhaal en de gameplay. Zet dit overzicht in je favorieten om altijd op de hoogte te blijven van alles wat bekend is rond de game.

Over de auteur

Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties