Skip to main content

Eurogamer Benelux weekoverzicht: week 19

Met onder andere Grand Theft Auto 5, Nintendo en Call of Duty: Black Ops 3.

Drukke week achter de rug en daardoor geen tijd gehad om de laatste nieuwtjes te lezen? Geen zorgen, want Eurogamer Benelux geeft je elke zondag een overzicht met de hoogtepunten van de afgelopen week.

Nieuws

Dragon Age: Inquisition krijgt Black Emporium DLC
Sinds afgelopen week zijn Black Emporium en Dragonslayer voor Dragon Age: Inquisition te downloaden. Niet geheel onbelangrijk: beide DLC zijn gratis.

Rockstar legt verklaring af omtrent gebruik mods in GTA 5
Volgens Rockstar Games mag je gewoon mods gebruiken in Grand Theft Auto 5. Ook daarom: De beste GTA 5 mods voor pc.

Tony Hawk's Pro Skater 5 officieel aangekondigd
Het is alweer een tijdje geleden dat er een skategame is uitgekomen. De aankondiging van Tony Hawk's Pro Skater 5 is dan ook mooi op tijd en de game lanceert dit jaar nog.

Onthulling Assassin's Creed Victory/Syndicate op 12 mei
De game die je eerder kende als Assassin's Creed Victory heet nu vermoedelijk Assassin's Creed Syndicate. Hoe dan ook, op 12 mei vindt de onthulling plaats om 18:00 uur lokale tijd. Zit je er klaar voor?

Release nieuwe Mirror's Edge begin 2016
Hij komt er dan toch eindelijk aan, een nieuwe Mirror's Edge. Wacht je al lang? Dan moet je alsnog eventjes geduld hebben! Naar verwachting komt het vervolg begin 2016 pas uit.

Er komen Nintendo-attracties in Universal-pretparken
Altijd al willen weten hoe Nintendo Land er in het echt uit zou zien? Nintendo en Universal slaan de handen ineen.

Nintendo lanceert tegen 2017 vijf smartphonegames
Nintendo heeft inmiddels meer concrete plannen voor zijn smartphonestrategie. Voor 1 april 2017 zijn er vijf games uitgebracht. De Japanse ontwikkelaar kiest voor relatief weinig titels om de kwaliteit hoog te houden.

Pop-up store The Witcher 3: Wild Hunt opent in Amsterdam
Slaapzak? Check. Klapstoel? Check. Gevulde koffiekan? Check.

Bekijk op YouTube

Reviews

Verdun review
Soldaat Nathan ligt voor deze review in de loopgraven bij Verdun. In zijn review lees je hoe hij het slagveld heeft overleefd.

Karmaflow: The Rock Opera Videogame review
Karmaflow biedt een opvallende mix van platform-gameplay en rockmuziek, met bekende artiesten zoals Within Temptation. Hoe dat uitpakt, lees je in de review door Bruce.

Broken Age review
Het duurde een tijdje voor het tweede deel Broken Age uitkwam, maar nu is de adventuregame toch compleet. Dat de eerste helft een stuk pakkender is dan de tweede, blijkt echter in de Broken Age review van Derek.

Bekijk op YouTube

Overige

Project CARS: voor racefans, door racefans
Project CARS is inmiddels uit en Carl werkt hard aan de review. Toch is het de moeite waard om deze preview nog eens na te lezen, want je komt er precies te weten hoe de racegame tot stand is gebracht.

Steam Family Sharing tutorial: deel games gratis met vrienden
Wist je dat je digitale games ook gewoon kan uitlenen? Of delen, beter gezegd? Bert legt stap voor stap uit hoe je toegang kan krijgen tot de Steam-library van je vrienden.

De beste GTA 5 mods voor pc
Elke week delen we de beste pc-mods voor Grand Theft Auto 5 met je. Deze week staan de Gravity Gun en een geweer dat auto's schiet centraal.

Call of Duty: Black Ops 3: Wat we tot dusver weten
Op 6 november is de release van de nieuwste Call of Duty-game. Yvo vertelt je alvast alles wat je moet weten over de game.

Bekijk op YouTube

Read this next