Skip to main content

Eurogamer Benelux weekoverzicht: week 17

Met onder andere Halo: The Master Chief Collection, Batman: Arkham Knight en Mortal Kombat X.

Drukke week achter de rug en daardoor geen tijd gehad om de laatste nieuwtjes te lezen? Geen zorgen, want Eurogamer Benelux geeft je elke zondag een overzicht met de hoogtepunten van de afgelopen week.

Nieuws

Steam beperkt toegang tot bepaalde features
Valve onthult dat gebruikers op Steam nu minstens 5 dollar moeten uitgeven om van alle diensten gebruik te maken. Dit geldt niet voor wie in het verleden al voor minstens 5 dollar aankopen deed.

Update Halo: The Master Chief Collection focust op ranking en boetes
Een nieuwe, 1,6 gigabyte zware update voor Halo: The Master Chief Collection verbetert de ranking en voert boetes in voor het verlaten van games.

BBC maakt televisiedrama over Grand Theft Auto
BBC Two werkt aan Game Changer, een televisiedrama over Grand Theft Auto. Daniel Radcliffe speelt Sam Houser, één van de medeoprichters van Rockstar Games.

Releasedatum bekend voor Axiom Verge op pc
Axiom Verge komt op 14 mei voor de pc uit. De PlayStation Vita-versie is onderweg.

Teaser Call of Duty: Black Ops 3 bespreekt toekomst van de mensheid
Ontwikkelaar Treyarch heeft een teaser voor Call of Duty: Black Ops 3 uitgebracht, die geen gameplay toont maar handelt over de toekomst van de mensheid.

Square Enix organiseert dit jaar eigen E3 persconferentie
Uitgever Square Enix organiseert dit jaar een eigen E3-persconferentie. Die vindt plaats op dinsdag 16 juni om 18:00 uur Nederlandse tijd.

Systeemeisen pc-versie Batman: Arkham Knight bekendgemaakt
Ontwikkelaar Rocksteady heeft de systeemvereisten voor de pc-versie van Batman: Arkham Knight bekendgemaakt. Er zijn in de vereisten drie niveaus.

Bekijk op YouTube

Reviews

Assassin's Creed Chronicles: China review
Assassin's Creed Chronicles: China introduceert het 2,5D-perspectief in de reeks, maar is dat een succes? Lees het in de review van Gijs.

Age of Wonders III: Eternal Lords review
Met Age of Wonders III: Eternal Lords biedt Triumph Studios een klassieke uitbreiding aan. In de review van Bruce lees je in hoeverre de nieuwe inhoud de game verbetert.

Titan Souls review
Titan Souls biedt een uitdagende ervaring, maar zorgt dat voor een onderhoudende game? Lees het in de review van Derek.

State of Decay: Year One Survival Edition review
Kenneth vertelt je in zijn review of de State of Decay: Year One Survival Edition de zombie-apocalyps geslaagd naar de Xbox One brengt.

Mortal Kombat X review
Lees in de review van Sander hoe NetherRealm Studios in het langverwachte Mortal Kombat X oude met nieuwe elementen combineert.

Bekijk op YouTube

Overige

Harvest Moon achterna: Wild Season moet nog even rijpen
Met Wild Season wil Quickfire Games Harvest Moon achterna. Lees in de preview van Nathan wat zijn bedenkingen bij de Early Access-versie zijn.

De eerste keer: Syndicate (1993)
In 'De eerste keer' gaat Gijs aan de slag met vergeten klassiekers. Weet Syndicate de tand des tijds te doorstaan?

Stoom je klaar voor Code Name: S.T.E.A.M.
Bert ging hands-on met Code Name: S.T.E.A.M. en vertelt je over zijn eerste indrukken van het door Intelligent Systems' ontwikkelde buitenbeentje.

Bekijk op YouTube

Read this next