Skip to main content

Eurogamer Benelux: nu ook op YouTube

Voor de beeldvorming.

De redactie van Eurogamer Benelux doet altijd zijn best om met de tijd mee te gaan. Zo heeft de hele redactie onlangs 'smart phones' aangeschaft en denken we erover na om een draadloze internetverbinding op te zetten.

Ondanks onze pogingen om technologische vooruitgang te volgen, blijven er nog altijd wat gaten in onze kennis over de 21e eeuw zitten. Zo heeft de eigenaar van de lokale videotheek een van ons erop gewezen dat er een website bestaat waarop je filmpjes kunt zetten en kijken. 'YouTube' noemde ze het. Wij weten ook niet hoe ze die hoofdletter 'T' precies wist uit te spreken.

Na een korte vergadering hebben wij besloten om ook een YouTube-kanaal te starten. Dit doen wij in de vorm van korte gameplay-impressies, filmpjes die je vijf dingen over een grote game vertellen, walkthroughs en meer.

We hebben op dit moment al een kleine selectie aan filmpjes op ons kanaal staan. Hier komen in de toekomst meer en gevarieerdere filmpjes bij. Momenteel experimenteren we ook nog, dus suggesties van wat jullie graag willen zien op ons YouTube-kanaal zijn altijd welkom.

We nodigen je in ieder geval van harte uit om een blik op ons kanaal te werpen. Mocht je tevreden zijn over het resultaat van onze noeste arbeid, dan stellen wij het zeker op prijs als je je op ons kanaal abonneert.

Hieronder zie je al enkele voorbeelden van onze video content:

Bekijk op YouTube
Bekijk op YouTube
Bekijk op YouTube
Bekijk op YouTube

Read this next