Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Eurogamer Benelux leest Invader Magazine

Het magazinegevoel gecombineerd met interactieve media.

Omdat het zondag is en het nieuws tijdens weekenden vaak trager stroomt, attenderen we onze lezers graag op het eerste interactieve maandblad dat de Benelux rijk is: Invader Magazine. Dit digitale tijdschrift verschijnt maandelijks voor iPad en Android. De iPad-versie geniet hier nét de voorkeur omdat deze iets vlotter draait.

Naast het feit dat je kwalitatief hoogstaande artikelen kunt lezen in je moedertaal, biedt Invader Magazine een ander voordeel. Het blad is namelijk compleet interactief. Denk bijvoorbeeld aan screenshot galleries bij artikels, trailers, geluidseffecten en elke maand een interactieve cover. De items beslaan uiteraard games maar films en gadgets worden ook inhoudelijk besproken.

"Invader Magazine combineert het beste van twee werelden: het magazinegevoel van klassieke tijdschriften met interactiviteit van de nieuwe media," zegt hoofdredacteur Ben Allossery. "Lezers kunnen artikels meteen delen via FaceBook of Twitter of met een tik op het scherm deelnemen aan wedstrijden. Dit is de toekomst van magazines." Allossery en zijn redactie zetten op deze manier in elk geval een interessante stap richting deze toekomst. De hoofdredacteur mag, met ervaring in de redactie van het Officieel PlayStation Magazine, een bekende binnen de branche genoemd worden.

Heb je interesse of ben je nieuwsgierig? Probeer het gratis proefnummer uit via de App Store (voor iOS devices) of Google Play Store (Android). Het volledige tijdschrift kost 2,69 euro. Neem ook een kijkje op de Invader Magazine website of hun Facebook-pagina.

Bij deze hopen we jullie een vriendelijke tip mee te geven om, naast Eurogamer Benelux natuurlijk, nog meer vermakelijk gamenieuws te lezen.

Getagged als
Over de auteur
Eurogamer.be avatar

Eurogamer.be

Contributor

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties