Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Eurogamer Benelux houdt een korte kerstvakantie

De redactie wenst alle lezers fijne feestdagen toe!

Eurogamer Benelux neemt even adempauze tijdens de kerstdagen en de jaarwisseling. Het is tijd voor een welverdiende en oh zo korte vakantie. De redactie wenst alle lezers fijne feestdagen toe en toost natuurlijk op een gelukkig 2014. Hou die jaarwisseling veilig, want gamen gaat nu eenmaal makkelijker met twee handen!

Wat er in de planning staat voor na de jaarwisseling? Alvast een tipje van de sluier dan, zodat je iets hebt om naar uit te kijken. Lazlo staat te trappelen om je meer te vertellen over Gran Turismo 6, terwijl Mike zich door de charmante indie-game Teslagrad baant.

Ondertussen stoomt Bruce reviews klaar van The Novelist en Tales of Maj'Eyal. Ondergetekende schotelt je daarnaast een Wii U eShop-special voor, met daarin onder meer ruimte voor Scribblenauts Unlimited, The Legend of Zelda: A Link to the Past (Virtual Console) en de recent uitgebrachte NES Remix. En dat is nog maar het begin!

Kun je niet zo lang zonder je dagelijkse portie Eurogamer Benelux of verveel je je in de tussentijd? Neem dan eens een kijkje door onze content van de afgelopen tijd. Zo trok Marcel alvast door Westmarch en vertelde hij daar alles over in zijn Diablo III: Reaper of Souls preview, ving Niels ze allemaal voor de Pokémon X en Y review en vertelde Dirk over de vijf games die hij nog wil uitspelen voor hij sterft.

Nog meer? Vooruit dan! De reviews van SimCity: Cities of Tomorrow, Need for Speed: Rivals en Bravely Default houden je vast nog een tijdje zoet.

Eurogamer Benelux herpakt zijn dagelijkse bezigheden vanaf 3 januari 2014. Tot dan!

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties