Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Eurogamer Benelux gamesite van het jaar?

Jullie beslissen!

De moeders van de voltallige Eurogamer-redactie wisten het al langer, maar nu is er dus voor het eerst ook iemand van de Clickx-redactie die het doorheeft: Wij zijn goed bezig. Tenzij Odins mama het daar onlangs tot hoofdredactrice geschopt heeft, dat moeten we even nagaan.

Wat het ook zij, Eurogamer.be is één van de genomineerden in de categorie 'Computer en Games' van de prestigieuze titel 'Site van het Jaar'. Dat is een titel waarvoor het Belgische magazine Clickx jaarlijks beroep doet op z'n lezers en internetgebruikers in het algemeen om de beste websites in een twintigtal categorieën te belonen.

Je stem uitbrengen doe je via dit formulier. Helaas komt er nogal wat gegoochel met e-mailadressen en activeringscodes bij kijken, maar op deze manier sluit de organisatie excessief valsspelen gelukkig wel uit.

Mocht je dus vijf minuutjes tijd hebben tussen het gamen door, en je rekent Eurogamer tot je top drie van beste gamessites, dan zouden wij jouw stem erg op prijs stellen. Aarzel bovendien niet je mama in te schakelen, dat doen wij namelijk ook.

Over de auteur

Frederik Galle

Editor EG Benelux

Weet dat zijn mama meeleest en wil haar via deze weg bedanken voor de lekkere boterhammetjes. Naast zijn middagmaal houdt deze frisse jongen echter voor ons ook het hele PC-gebeuren en de indiescene in de gaten.

Reacties