Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Eurogamer België nu ook op Facebook

Een blik achter de schermen van EG.be.

Eindelijk heeft Eurogamer België het fenomeen Facebook ontdekt, en dat slechts een jaar nadat de rest van de bevolking met deze sociale netwerkbom aan de slag is gegaan. Neen, we zullen jullie niet voortdurend laten weten hoe onze koeien in Farmville het doen, en ook de boekhouding van ons eethuis in Restaurant City houden we voor onszelf. De Facebook-pagina van Eurogamer België geeft jullie, onze community, een kijk achter de schermen van onze redactie...en daar hebben we zo mogelijk nu al spijt van.

Hoe ziet Michaël eruit na een nachtje doorzakken in Antwerpen? Waar haalt Nico zijn inspiratie vandaan om telkens weer zulke diepgaande artikels te schrijven? Hoe verloopt de verhuis van Jasper? Heeft Maarten ondertussen zijn eigen whiskeymerk uit de grond kunnen stampen? En klopt het dat Philip ooit samen met Tim Schafer een Irisch Jig deed tijdens de E3? Op al deze vragen krijgen jullie op Facebook aan de hand van foto's en filmpjes een antwoord.

Maar er is meer! We gebruiken Facebook eveneens om jullie mee te laten genieten van de perstrips waaraan onze redacteurs zoal deelnemen. Zo gingen Michaël en Philip gisteren een kijkje nemen in Bar Mondial te Antwerpen, waar een doorgedraaide metal party aan de gang was om de release van Brütal Legend te vieren. Op Facebook zijn enkele foto's én een filmpje van het optreden van comedian Alex Agnew terug te vinden die samen met zijn band als 'Diablo Blvd.' een optreden verzorgde.

Eigenlijk zou je niets meer mogen tegenhouden om een kijkje te gaan nemen op de Facebook-pagina van Eurogamer België. Wees er maar zeker van dat er nog leuke dingen zullen gebeuren wanneer je je inschrijft als fan!

Getagged als

Over de auteur

Eurogamer.be avatar

Eurogamer.be

Redactielid

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties