Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Eurogamer.be zoekt extra mensen

Voor content en andere creatieve dingen.

Eurogamer.be staat niet stil en om onze groeiende community te blijven voorzien van alles wat met games te maken heeft, zijn we op zoek naar een aantal goede nieuwsposters die enkele dagen per week hun ding willen doen in de nieuws-sectie. Daarnaast doen we ook een oproep naar iedereen die op een creatieve manier iets met games kan en wil doen. We denken hierbij aan comics of cartoons, digitale game-art, leuke videos, short stories, bloggen over games, ... In ruil voor je werk kun je, naast de eeuwige dankbaarheid van zowel de redactie als de lezers, regelmatig rekenen op een nieuwe game.

Mocht je wel zin hebben om met een paar nieuwtjes per dag of met bijvoorbeeld een wekelijkse cartoon of eigen gameblog wat gratis games te verdienen, lees dan de onderstaande informatie door en stuur het samen met voorbeeld-materiaal naar contact@eurogamer.be. Als het ons wat lijkt, nemen we snel contact met je op. Alvast bedankt en succes!

Voorwaarden voor nieuwsposter/creatieveling/blogger bij Eurogamer.be: Het werk gebeurt op vrijwillige basis. We stellen als belangrijkste voorwaarde voor nieuwsposter dat je twee à drie nieuwsartikelen per dag kunt schrijven en je in staat bent om interne informatie voor jezelf te houden. Voor het creatieve werk / bloggen bespreken we graag de juiste invulling met de persoon in kwestie.

Informatie die we nodig hebben (+ enkele voorbeelden van je werk): volledige naam, Eurogamers gebruikersnaam, geboortedatum, nationaliteit, woonplaats, ervaring en (belangrijk!) hoeveel tijd je elke week kunt besteden en wanneer (ochtend, avond, heel de dag). Laat ook even weten welke consoles je bezit en welk type games je graag speelt.

Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties