Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

ESA:"E3 gaat volgende jaar opnieuw door"

Zowel fysiek als digitaal.

E3 2023 gaat zowel fysiek als digitaal door. Dat meldt de Entertainment Software Association (ESA) in een interview met The Washington Post. Dat is goed nieuws na het definitief afgelaste E3 2022.

Hoewel ESA-CEO Stan Pierre-Louis voorstander is van een digitaal evenement, wil hij volgend jaar toch opnieuw een fysieke editie van het evenement organiseren. Dat doet hij omdat "fans elkaar graag in het echt willen ontmoeten en willen praten over alles wat met games te maken heeft".

"Ik denk dat het mooie van al dit experimenteren is dat bedrijven van alle groottes daarmee proberen te ontdekken wat de beste manier is om hun product en de inhoud ervan te promoten bij de consument. Ik denk dat er ruimte is voor een fysieke show, maar ik denk ook dat digitaal bereik hebben erg belangrijk is. Beide combineren met elkaar is denk ik een cruciaal element van wat E3 allemaal kan bieden", aldus Stan Pierre-Louis.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties