Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Er is leven na Resistance 3

"Maakt deel uit van gigantisch universum"

Een van de grootste nieuwsitems nét voordat de laatste E3 van start ging was dat ontwikkelaar Insomniac, al sinds jaar en dag verbonden aan de PlayStation, niet langer exclusief spellen zou uitbrengen voor de consoles van Sony. Ted Price, de baas van de studio, liet dit persoonlijk weten in een videoboodschap. Ze gingen samen in zee met uitgever EA, wat meteen ook wou zeggen dat we vanaf dat moment hun toekomstige titels op alle platformen zouden kunnen tegenkomen. Wél blijven Ratchet & Clank en Resistance enkel voor de PlayStation 3 verschijnen, en die laatste zal dat blijkbaar nog voor een lange tijd doen.

Tijdens een recent interview met Price liet de man namelijk weten dat het in augustus officieel aangekondigde Resistance 3 niet het einde van de serie is. "Ik denk dat Resistance 3 een verhaal aan boord heeft dat geplaatst moet worden binnen een groot universum waar we nog heel wat dingen mee kunnen doen", aldus de man. Omtrent het einde van deeltje drie kon hij kwijt dat "deuren gesloten zullen worden. Maar ze zullen niet dicht gesmeten worden." Cryptisch, maar we snappen wat je wilt zeggen Ted!

Na het nieuws rond het feit dat Fable III niet noodzakelijk het einde van de reeks zal worden alweer een blijkbaar niet-finaal derde deel in de vorm van Resistance 3. Goed nieuws voor iedereen die fan is van deze reeksen dus!

Resistance 3 zal in de loop van 2011 exclusief voor de PlayStation 3 verschijnen. Om je tot dan warm te houden plaatsen we de mysterieuze, maar erg mooi gemaakte teaser trailer voor het spel nog eens online.

Getagged als
Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties