Skip to main content

EPOS lanceert nieuwe gaming headset reeks H6PRO

Open en Closed.

Gaming audiomerk EPOS onthult vandaag de nieuwe H6PRO-lijn gaming headsets: de EPOS H6PRO Closed en EPOS H6PRO Open gaming headsets.

Beide beloven gedetailleerd geluid, afneembare microfoonarmen (inclusief afdekplaatjes voor een mooiere esthetiek), duurzame materialen, langdurig comfort, en meer.

De H6PRO Closed heeft zoals de naam impliceert gesloten oorschelpen voor sterke passieve ruisonderdrukking; ideaal voor competitief gamen. De hoofdband is licht en gevoerd, en de oorkussens hebben memory foam.

EPOS raadt ook aan om de headset te koppelen met een EPOS externe geluidskaart om de audio naar een nog hoger niveau te tillen.

Bekijk op YouTube

.

De H6PRO Open is een open akoestische headset. Dat moet zorgen voor 'high-fidelity' audio die meer uitgestrekt en natuurlijk klinkt. Het design zorgt naar eigen zeggen ook voor een minimum aan luistervermoeidheid.

Door het open design kun je ook je eigen stem horen zonder een nood aan sidetone monitoring.

Zowel de H6PRO Closed als Open hebben een volumewiel op de rechteroorschelp. Ze worden ook beide geleverd met analoge kabels voor pc en console en twee afdekplaatjes voor de los te koppelen microfoonarm.

Je kunt beide modellen kopen in de kleuren Sebring Black, Racing Green en Ghost White.

Beide modellen in de H6PRO-lijn zijn geschikt voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X en S, en de Nintendo Switch. Ze dragen een adviesprijs van 179 euro.

Read this next