Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

EPOS H3PRO Hybrid nu beschikbaar in Racing Green en Ghost White

Nog meer k(l)eu(r)ze.

De EPOS H3PRO Hybrid headset is vanaf nu verkrijgbaar in de kleuren Racing Green en Ghost White. Dat maakt de hardwareproducent vandaag bekend.

De EPOS H3PRO Hybrid is al langer verkrijgbaar in het zwart, maar vanaf vandaag is er dus meer om uit te kiezen. De aanwezigheid van een low-latency dongle en 3.5mm-kabel zorgen er nog steeds voor dat je zelf kan kiezen of je de headset wireless of bedraad gebruikt. Ook kan je nog steeds twee Bluetooth-verbindingen tegelijk activeren zodat je tijdens het wireless gamen nog steeds je telefoon kunt opnemen of Discord kunt gebruiken.

Gebruik je Bluetooth, dan heb je een batterijduur van ongeveer 37 uur. Activeer je de active noise cancellation (ANC) van de headset, dan gaat de batterij 19 uur mee. De microfoon van de H3PRO Hybrid is bovendien afneembaar zodat je het ook makkelijk in het openbaar kunt dragen.

Bruce gaf de headset een 'Aanrader' badge in zijn EPOS H3PRO Hybrid review. Daarmee verdiende de headset meteen een plaatsje in onze met de beste gaming headsets in 2022.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Carl Vander Maelen avatar

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Reacties