Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

EPOS B20 streaming microfoon aangekondigd

Werkt met USB.

De EPOS B20 USB streaming microfoon is onthuld door hardwareproducent EPOS.

Dit is de eerste USB gaming microfoon van het merk.

De B20 heeft drie interne microfooncapsules waarmee het frequenties tussen de 50Hz en 20Hz kan oppikken. Daarmee worden zowel het hoge als het lage geluidsspectrum gedekt.

De B20 kan wisselen tussen vier verschillende opnamepatronen. Via Cardioid neem je alles voor de microfoon op. Stereo heeft een wijder bereik. Bidirectional is ideaal als je met twee personen tegelijk opneemt. En Omnidirectional stelt je in staat een hele kamer op te nemen.

De microfoon is compatibel met de pc, PlayStation 4, en krijgt volgens EPOS ook een patch om streaming op de PS5 te ondersteunen.

De B20 functioneert ook met de EPOS Gaming Suite software, waarmee je de klank tot in detail kunt aanpassen en extra effecten kunt toevoegen.

Volgens Maja Sand-Grimnitz (de directeur van global marketing bij EPOS) is dit een ideaal apparaat "voor spelers die de kwaliteit van hun opnames, broadcasting en audiocommuncatie naar een hoger niveau willen tillen."

De EPOS B20 is vanaf vandaag te koop, met een adviesprijs van 199 dollar.

Onlangs kon je nog de Trust GXT 258W Fyru USB 4-in-1 Streaming Microphone PS5 review van Maarten lezen. EPOS onthulde onlangs ook de EPOS H3 gaming headset.

Read this next