Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Episodische structuur Hitman komt te vervallen

Geen hapklare hits meer.

IO Interactive stapt af van de episodische structuur voor Hitman. Dat houdt in dat de game nu alleen maar als volledig product te koop is.

'Deze plannen bestaan al sinds maart en maken het makkelijker om de game te kopen. Deze verandering legt de fundering voor onze toekomstige Hitman-plannen', aldus IO Interactive op zijn blog.

Op de pc zijn de Introduction Pack en de Upgrade over twee weken niet meer verkrijgbaar. Mocht je al een aantal episodes hebben, kun je het volledige seizoen met korting aanschaffen.

Diezelfde korting geldt voor Xbox One spelers, als ze besluiten om de 'Complete First Season' bundel te kopen. PlayStation 4-gebruikers krijgen geen korting, en hebben bovendien nog wel de mogelijkheid om individuele episodes te kopen.

Square Enix verkoopt IO Interactive, en het is niet geheel duidelijk wat dit betekent voor de Hitman-reeks. IO Interactive heeft twee seizoenen voor Hitman gepland.

Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties