Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Episodes from Liberty City bevat extra

Heeft exclusief radiostation aan boord.

Binnen een weekje kunnen we de voorlopig laatste episode voor Grand Theft Auto IV in de vorm van The Ballad of Gay Tony downloaden. Redacteur Jasper kreeg een tijdje terug de kans om met deze downloadable content aan de slag te gaan en zag dat het goed was. Mensen wiens Xbox 360 niet met het internet verbonden is moeten zich echter geen zorgen maken gezien vanaf 29 oktober 'Episodes from Liberty City' in de winkelrekken te vinden zal zijn.

Dit is een pakket waarin niet enkel The Ballad of Gay Tony, maar ook The Lost and Damned te vinden is. Leuk is dat je om beide episodes te spelen niet het oorspronkelijke Grand Theft Auto IV in huis moet hebben. Vandaag blijkt echter dat er nog een extraatje verbonden is aan Episodes from Liberty City voor gamers die deze bundel in huis halen.

Het schijfje zal namelijk een nieuw radiostation bevatten dat enkel en alleen te verkrijgen is wanneer je Episodes from Liberty City koopt. Het gaat hier om 'Vice City FM', een zender die gepresenteerd zal worden door niemand minder dan Fernando. Dit is een bekende naam bij fans van de reeks, en dan vooral bij mensen die GTA: Vice City in huis hebben. Op Vice City FM zal Fernando allerhande hits uit de jaren '80 draaien, voorzien van grappige commentaren en interessante verhalen.

Dat Rockstar ervoor kiest om net 'Vice City FM' toe te voegen lijkt ons meer dan louter toeval. Krijgen we binnenkort te horen dat de opvolger voor Grand Theft Auto IV zich in een digitale interpretatie van Miami zal afspelen?

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen