Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Epic werkt niet aan nieuwe Unreal

Wel vijf games in ontwikkeling.

Gears of War 3 (lees hier de review) ligt sinds gisteren in de winkelrekken, wat uiteraard niet wil zeggen dat de mensen bij Epic voortaan op hun luie krent het binnenstromende geld zullen zitten tellen. Integendeel, zij werken onvermoeid verder aan andere projecten.

Zo vertelt Mike Capps, één van de bazen bij Epic Games, in een interview met Forbes dat er niet alleen hard gewerkt wordt aan nieuwe content voor Gears of War 3, maar dat er daarnaast ook een vijftal andere games ontwikkeld wordt.

Helaas voor de Epic-fans van het eerste uur die hoopten dat met het afsluiten van de Gears-trilogie Epic nog een keertje zou terugkeren naar de franchises waarmee het voor hen allemaal begon, antwoordt Capps negatief op de vraag of een nieuwe telg in de Unreal- of Unreal Tournament franchises momenteel in ontwikkeling is bij hen.

Jammer, maar helaas. Iemand zin in een rondje speculeren over wat die vijf andere games kunnen zijn? Wij durven alvast gokken op minstens een nieuwe Bulletstorm, een vervolg op IPhonehit Infinity Blade en nog meer Gears of War.

Over de auteur

Frederik Galle

Editor EG Benelux

Weet dat zijn mama meeleest en wil haar via deze weg bedanken voor de lekkere boterhammetjes. Naast zijn middagmaal houdt deze frisse jongen echter voor ons ook het hele PC-gebeuren en de indiescene in de gaten.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen