Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Epic Games Store krijgt achievements

Voor epische verwezenlijkingen.

De Epic Games Store krijgt in de toekomst een volwaardige achievements-functie. Voorlopig zit die functie nog in een vroege testfase en is die daarom enkel beschikbaar voor bepaalde games.

In een tweet zie je de vroege versie van de functie in actie in Ark: Survival Evolved. Daarin verschijnen verschillende achievements op het scherm nadat je ze behaalt.

Volgens Epic Games is er nog veel werk voor de boeg en krijg je in de toekomst meer veranderingen, aanpassingen en extra informatie. Een concrete datum waarop de volwaardige functie lanceert, is niet bekendgemaakt.

Naast achievements komt de Epic Games Store naar Android en misschien ook naar iOS. Daarnaast krijgt Rocket League deze zomer een free-to-play-versie op de Epic Game Store.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties