Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Epic Games Store belooft ontwikkelaars 100% van de inkomsten voor oudere games

Gulle gever.

Epic Games verbetert de voorwaarden voor ontwikkelaars die hun games via de Epic Games Store verkopen. Ontwikkelaars die hun catalogus met oudere games via de webwinkel aanbieden, krijgen daarvoor 100% van de inkomsten.

In augustus besliste Epic Games ook al om 100% van de inkomsten te geven aan ontwikkelaars die hun nieuwste game minstens zes maanden exclusief via de Epic Games Store verkopen.

Ter vergelijking: voordien kregen ontwikkelaars standaard 88% van de inkomsten. Met de nieuwe maatregelen gaat Epic Games nog steviger de concurrentie met Steam aan, waar ontwikkelaars tot 30% van hun inkomsten aan Valve moeten afstaan.

Ontwikkelaars die hun volledige catalogus aan games via de Epic Games Store willen verkopen, moeten dat wel in één keer in orde brengen. Als ontwikkelaars minstens zes games via andere webwinkels verkopen, moeten ze er daar ook minstens drie van naar de Epic Games Store brengen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
PC
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties