Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Epic Games klaagt oud-werknemer aan voor lekken Fortnite-info

Lekker dan.

Epic Games klaagt een oud-werknemer aan voor het lekken van informatie over een Fortnite-evenement. Volgens de ontwikkelaar heeft Thomas Hannah details omtrent het Fortnite meteor event naar buiten gebracht.

Uit de aanklacht blijkt dat tester Thomas Hannah toegang had tot vertrouwelijke informatie over toekomstige evenementen en dat hij de informatie aan Adam DiMarco had doorgespeeld.

DiMarco maakte voor Fortnite Season 4 een Reddit-post aan met de informatie dat de komeet op Dusty Depot ging neerstorten en dat het nieuwe seizoen in het teken van superhelden ging staan.

Thomas Hannah ontkent de aantijgingen van Epic Games. Volgens hem heeft hij DiMarco's vragen met vage antwoorden beantwoord.


Meer over Fortnite Chapter 3 Season 3:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties