Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Enslaved: Odyssey to the West krijgt Premium Edition

UPDATE: Inhoud bekend, nu te koop op Steam en PlayStation Network.

UPDATE: De Enslaved: Odyssey to the West Premium Edition is nu verkrijgbaar op Steam en in de PlayStation Store voor €19,99. Zodoende is nu ook duidelijk wat er precies in deze speciale editie zit.

Naast de hoofdgame krijg je toegang tot de voorheen los verkrijgbare Pigsy's Perfect 10-DLC, en zijn er drie 'character enhancement skins' toegevoegd: Ninja Monkey, Classic Monkey en Sexy Trip. Monkey is de hoofdrolspeler in Enslaved, gespeeld door Andy 'Gollum' Serkis. Trip is zijn roodharige metgezel.

Op Steam is er daarbij ondersteuning voor de Big Picture modus en zijn er Steam Achievements vrij te spelen.

ORIGINEEL: Namco Bandai bevestigt vandaag het bestaan van de Enslaved: Odyssey to the West Premium Edition, zonder verder in te gaan op de daadwerkelijke inhoud ervan.

Volgens de uitgever komt de speciale editie nog deze maand uit op de pc en PlayStation 3. Het is daarmee de eerste keer dat de game speelbaar is op de pc, terwijl een Xbox 360-versie niet is genoemd. Dat terwijl Enslaved oorspronkelijk wel uitkwam op de Xbox 360.

Enslaved: Odyssey to the West lanceerde in 2010, en kwam uit de stal van Ninja Theory. Het team ontwikkelde later de reboot van Devil May Cry voor Capcom. Enslaved kreeg een downloadbare uitbreiding onder de naam Pigsy's Perfect 10. Nu wordt gespeculeerd dat deze uitbreiding standaard onderdeel is van de Premium Edition.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties