Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

End of Nations / Syfy nog geen release

Trion Worlds zegt: "done when it's done".

Trion Worlds rust niet op rozen na de recente release van RIFT. Het bedrijf is bezig aan 2 andere MMO's (End of Nations en Syfy), maar zal die pas uitbrengen als ze af zijn. Trion houdt daarmee vast aan de bekende 'done when it's done' filosofie, populair gemaakt door Blizzard. Trion zag dat een beetje wachten zoals bij RIFT, goede verkoopsresultaten gaf en is van plan hun succes te herhalen.

End Of Nations is een MMORTS die het verst in het ontwikkelstadium zit. Normaal gezien zou de game nog een release moeten krijgen in 2011. De game speelt als een klassieke RTS, maar dan tegen duizenden andere spelers en dat 24 uur op 24.

Syfy (voorlopige titel) is dan weer een project waar weinig over geweten is. Het gaat om een samenwerking met tv-zender SyFy, die duidelijk zwaar inzet op de gamesindustrie (ze maken ook een film rond de Red Faction games). Bedoeling is dat de game inspeelt op een tv-reeks en vice versa.

End of Nations

Over de auteur

Korneel Deschamp avatar

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen