Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Empire: Total War krijgt uitbreiding

The Indian strikes back.

The Creative Assembly kondigde zojuist een nieuwe mini-campagne aan voor haar succesreeks Empire: Total War. In de campagne kan je zelf de controle overnemen over indianenstammen en proberen het land van hun voorouders te heroveren op de Europeanen.

Fans van gigantische veldslagen zijn vast bekend met de Total War-serie. De reeks liet ons reeds kennismaken met de Japanse feodale heersers, de Romeinen en tal van conflicten tussen Europese naties werden op grote schaal - en zelfs op televisie - uitgevochten. De laatste telg in de reeks draaide voor het eerst rond musketten en buskruit, twee wapens die een stevige impact(krater) hadden op het slagveld.

Voor het eerst werd er ook een uitgebreide campagne meegeleverd die delen van Afrika, Azië en Amerika omvatte en het is in die laatste regio dat er nu heel wat staat te gebeuren. In Empire: Total War - The Warpath Campaign kan je kiezen tussen vijf Indianenstammen, de Irokezen, de Huron, de Plains, de Pueblo en de Cherokee. De Indianen hebben hun eigen technologieboom meegekregen, beschikken over enkele unieke eenheden en kunnen ook in Multiplayer gevechten worden ingezet.

In oktober zal je voor zeven euro dit pakket kunnen aanschaffen via Steam, wij kijken er alvast naar uit en het houdt ons zeker een hele tijd bezig tot we meer horen over Napoleon: Total War dat in februari zou moeten verschijnen!

Reacties