Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Empire of the Sky DLC uit voor Trials Fusion

Plannen voor toekomstige uitbreidingen bekend.

Uitgever Ubisoft maakt bekend dat de downloadbare uitbreiding (DLC) Empire of the Sky nu te downloaden is voor Trials Fusion. Hoewel bekend was dat de content er aan kwam, werd er eerder nog geen datum gegeven.

Empire of the Sky voegt negen nieuwe tracks toe, die zich afspelen rond zwevende eilanden waar de elite op wonen. Binnen de zes extra singleplayer-tracks, de supercross-track, de skill game en de FMX-track zijn achttien optionele uitdagingen te voltooien.

De track editor is nu uitgebreider, met 'tientallen' extra objecten voor het bouwen van je eigen banen. Daarnaast zijn er nieuwe trophies en achievements te verdienen. De DLC maakt onderdeel uit van de Season Pass.

Na Empire of the Sky volgen nog vier uitbreidingen: Welcome to the Abyss, Fire in the Deep, Fault One Zero en After the Incident. Nu is tevens duidelijk dat alle content vóór mei 2015 wordt uitgebracht.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Trials Fusion

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties