Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

EMI muziekvideo's op PS3-VidZone

Duizenden nieuwe video’s toegevoegd.

Sony Computer Entertainment Europe kondigt aan dat de muziekvideo's van EMI Music-artiesten, waaronder oude video's en nieuw uitgebrachte clips, vanaf heden gratis en exclusief op PlayStation 3 te bekijken zijn via VidZone. Dankzij de overeenkomst is een lijst met de bekendste artiesten, onder wie Coldplay, Katy Perry, Kylie Minogue, Iron Maiden, David Guetta, David Bowie, Chemical Brothers, Daft Punk en vele anderen, gratis toegankelijk.

EMI Music is het meest recente label dat zich aansluit bij VidZone, de gratis streamingservice voor muziek op PS3, die nu al zo'n 25.000 muziekvideo's aanbiedt. VidZone stelt gebruikers in staat video's te bekijken op aanvraag. Ook kunnen ze afspeellijsten en exclusieve tv-kanalen voor specifieke artiesten en genres - van Bollywood tot Hip Hop - en exclusieve interviews, rapportages over evenementen, prijzen en acties bekijken.

Ian Whitfield, Vice President Digital Business Development bij EMI Music vertelde het volgende: “VidZone heeft een geweldige service ontwikkeld, waardoor fans kunnen kijken naar hun favoriete muziekvideo's en zich verbonden kunnen voelen met hun artiesten. We zijn blij onze artiesten aan te kunnen bieden op VidZone en verheugen ons erop nieuwe tv-kanalen met deze artiesten te kunnen realiseren."

Louisa Jackson, Director of Content and Marketing bij VidZone, zei dan weer: “VidZone op PS3 is inmiddels een van de grootste muziekvideotoepassingen ter wereld. Sinds onze start hebben we meer dan 450 miljoen video's gestreamd. De introductie van EMI op VidZone is geweldig nieuws voor onze fans, die een onofficiële lijst hebben opgesteld met de EMI-artiesten die ze het liefst wilden zien, waarbij Coldplay op de eerste plaats stond. Nu hebben fans toegang tot duizenden extra muziekvideo's, waaronder nieuwe releases en interessante content, zoals interviews, concerten en beelden van achter de schermen. Houd ons dus in de gaten.”

Klinkt als muziek in de oren, toch?

Getagged als

Reacties