Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Elke winter film rond Professor Layton

Level 5 heeft vertrouwen in de reeks.

Level 5, een Japanse ontwikkelaar, liet zopas op haar eigen evenement te Japan beelden zien van de bioscoopfilm die volledig rond Professor Layton draait. De prent moet aan het einde van dit jaar in Japan verschijnen, terwijl een Europese release voorlopig nog onzeker blijft. Dat wilt echter niet zeggen dat we geen interesse hebben in het project.

De film rond Professor Layton zal gaan over een puzzel die, wanneer je hem oplost, de toegang geeft tot het eeuwige leven. Meer informatie over het plot is momenteel niet voor handen, al komt dat vooral doordat de volledige presentatie rond het project in het Japans was.

Wel is het duidelijk dat de studio verantwoordelijk voor de Pokémon films de animaties van de personages voor haar rekening zal nemen. Qua stijl zal de prent doen denken aan de tussenfilmpjes die je te zien krijgt bij het spelen van Professor Layton, alleen dan in een hogere kwaliteit.

Nadat men een trailer van de film te zien kreeg liet Level 5 weten dat ze plannen hebben om elke winter een nieuwe editie uit te brengen. Ze willen van Professor Layton een jaarlijkse bioscooptraditie maken. Hoe dit zich allemaal zal vertalen naar de Westerse wereld is nog steeds een groot mysterie.

Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties