Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Elke aflevering van de The Last of Us tv-reeks kost meer dan 10 miljoen dollar

The Millions of Us.

Een aflevering van de The Last of Us tv-reeks kost meer dan 10 miljoen dollar. Dat onthult Damian Petti van IATSE 212.

Hoewel Damian Petti geen concrete cijfers gaf, onthulde hij wel dat ze de reeks momenteel in de Canadese stad Alberta filmen. Het is tot op heden ook het grootste project dat ze in Canada maakten. Volgens Petti heeft de productie ook positieve gevolgen voor de economie van de provincie Alberta. Zo levert dit een "overvloed aan werk op" voor de honderden bedrijven die zich in deze regio vestigden.

Naast het kostenplaatje onthult de topman dat het fotograferen voor de reeks komende week van start gaat en dat het team bestaat uit vijf art directors en honderden technici. Verder duurt de voorbereiding van de reeks zes maanden en de verfilming ervan een jaar.

In ander nieuws over de The Last of Us tv-reeks onthulde Deadline dat de acteur die Tommy speelt in The Last of Us in de tv-reeks een andere rol krijgt.

Wil je goed voorbereid aan de tv-reeks beginnen, check dan zeker onze The Last of Us: Remastered review en The Last of Us: Part 2 review.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties