Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Elite: Dangerous zet voet aan land met Discovery-uitbreiding

Tal van nieuwe mogelijkheden.

De volgende grote uitbreiding voor Elite: Dangerous krijgt de naam Discovery en laat je de verschillende planeten van de game verkennen. De update komt begin 2021 uit.

Op die planeten vind je onder andere nieuwe omgevingen, buitenposten en tal van andere bezienswaardigheden. Daarnaast krijg je de kans om je eigen crew samen te stellen en die te voorzien van verschillende wapens en uitrustingen. Samen met je crew voer je missies uit en neem je deel aan gevechten in first-person-perspectief.

Bekijk op YouTube

Via de bijbehorende trailer krijg je alvast een idee van hoe dat eruitziet. Zo zie je twee gewapende mensen in ruimtepak landen op een woestijnplaneet. Daar zijn ze niet alleen, want tijdens hun verkenningstochten zie je tal van ruimteschepen en een buitenpost.

Het is niet de eerste keer dat Frontier Developments iets onthult over de uitbreiding. Begin mei liet de ontwikkelaar al weten dat de Next Era-update voor Elite: Dangerous wordt uitgesteld naar het begin van 2021 vanwege de huidige pandemie.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Elite: Dangerous

PS4, Xbox One, PC, Mac

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties