Skip to main content

Elite Dangerous: Horizons laat je landen op planeten

The Eagle has landed.

Elite Dangerous: Horizons stelt je in staat om op planeten te landen. Dat laat ontwikkelaar Frontier Developments in een kort filmpje zien om de vooruitgang van de uitbreiding te tonen.

De CEO van Frontier Developments David Braben deelt dit filmpje met de melding dat dit een "quick-and-dirty, onaangepaste opname is van een debugversie van de game." Hij voegt toe dat er nog "tal van kleine details worden aangepast en opgepoetst, maar het leek me leuk om dit alvast met jullie te delen."

Elite Dangerous: Horizons is een expansion pack die in fases nieuwe content toevoegt aan Elite: Dangerous. Naast landen op planeten voegt de expansion ook co-op multiplayer en character customisation toe aan de game.

De game wordt inclusief expansion pack opnieuw uitgegeven tijdens de feestdagen van 2015. Er is geen mogelijkheid voor bestaande spelers om de expansion los te kopen.

De Xbox One versie van Elite: Dangerous is onlangs uitgekomen als timed exclusive. Zodra deze exclusiviteit voorbij is, volgt de PlayStation 4-versie.

Bekijk op YouTube

Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

Read this next