Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

EA: 'Star Wars Jedi: Fallen Order is het begin van een nieuwe franchise'

Forse uitspraak van Andrew Wilson.

In een bijeenkomst met de investeerders van Electronic Arts heeft EA-topman Andrew Wilson verkondigd dat Star Wars Jedi: Fallen Order het begin is van een nieuwe franchise. Met meer dan tien miljoen verkochte exemplaren overtreft de game immers alle verwachtingen.

Wilson onthult echter nog niet wat de toekomst precies inhoudt voor de nieuwe reeks. Vermoedelijk mogen we ons verwachten aan een sequel op de PlayStation 5 en de Xbox Series X. Wij kunnen alvast niet wachten om opnieuw aan de slag te gaan met de geweldige combat van Fallen Order.

Ter ere van May the Fourth bracht ontwikkelaar Respawn Entertainment eerder deze week nog een Star Wars Jedi: Fallen Order update uit die arenagevechten introduceert. Wil je meer weten over de game, lees dan zeker onze Star Wars Jedi: Fallen Order review.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties