Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Electronic Arts hint naar Titanfall 2

Vervolg dan ook naar andere platformen.

Electronic Arts meldt dat er 'mogelijk' een vervolg komt op Titanfall en dat de game dan op meerdere platformen uitkomt. Zo zei financieel directeur Blake Jorgensen tijdens de Technology, Internet & Media Conference dat Titanfall 2 naar de PlayStation 4 kon komen.

Titanfall kwam exclusief voor de pc, Xbox 360 en Xbox One uit, maar na de release meldde Electronic Arts al dat het de game op andere platformen wil uitbrengen.

"Vorig jaar was het alleen op de Xbox," vertelt Jorgensen aan GameSpot, "in de toekomst komt er wellicht nog een Titanfall-game, hoewel die nog niet aangekondigd is. Het zal waarschijnlijk een groter draagvlak dan slechts een platform hebben. Ik denk dat dat voor ons een groot pluspunt is."

In maart 2014 verkreeg Electronic Arts de uitgeversrechten voor Titanfall en dus voor een toekomstige release. Vince Zampella van ontwikkelaar Respawn Entertainment zei in oktober 2013 al dat de studio games wil maken voor de PlayStation 4, 'alleen niet de eerste Titanfall.' De mogelijkheid dat er een sequel komt, zou overigens afhangen van het succes van de eerste Titanfall.

In de Titanfall review van Carl lees je hoe Respawn Entertainment een genietbare game in het first-person shooter genre afleverde.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Reacties