Skip to main content

Electronic Arts hint naar mobiele Battlefield-game

'High-end'-titel werkt samen met console- en pc-versies.

Er is een nieuwe Battlefield-game in ontwikkeling voor mobiele platforms, die moet samenwerken met de console- en pc-games uit de reeks. Dat zegt Electronic Arts Labels-directeur Frank Gibeau in een interview met de New York Times.

Gibeau laat weten dat de mobiele afdeling van het bedrijf op dit moment hard aan het werk is om een nieuwe Battlefield-game af te leveren. De onthulling is gedaan nadat werd gevraagd of een game als Battlefield ooit succesvol kan zijn op een klein scherm.

"Ik denk dat het ons wel gaat lukken. We proberen iets wat nog niemand eerder heeft gedaan: dat de games samenwerken per platform. Gaat het werken? In sommige gevallen is het al gelukt. Maar het is niet voor alle franchises geschikt," aldus Gibeau.

Battlefield 4 komt ondertussen op 29 oktober uit voor pc, PlayStation 3 en Xbox 360, en is een launchgame voor PlayStation 4 en Xbox One.

Bekijk op YouTube

Heb je Battlefield 4 in huis en wil je je tegenstanders te slim af zijn? In onze Battlefield 4 guide en tips pagina kom je alles te weten over de singleplayer en multiplayer van deze game, met info over alle klassen, alle wapens, alle voertuigen en de locatie van alle dog tags!

Read this next