Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

From Software: "Elden Ring uit te spelen in ongeveer 30 uur"

Maar ook nadien is er nog veel te ontdekken.

Het verhaal van Elden Ring is uit te spelen in ongeveer 30 uur. Dat heeft producer Yasuhiro Kitao in een interview tijdens de Taipei Game Show 2022 laten weten.

"Dit kan heel erg verschillen per speler, maar tijdens de ontwikkeling hebben we als doel gesteld dat de hoofdroute in ongeveer 30 uur uit te spelen valt", aldus Yasuhiro Kitao.

Ook heeft de producent laten weten dat de game vrij groot is en dat er ook na de hoofdroute nog tientallen uren aan nieuwe zaken te ontdekken zijn. Ook ligt de hoofdroute niet vast. Spelers kunnen kiezen om eerst alles te ontdekken en sterker te worden, of om later naar gebieden terug te keren.

Na een maand uitstel voor Elden Ring komt de game op 25 februari 2022 eindelijk uit voor pc, Playstation 4, Playstation 5, Xbox One en Xbox Series X/S.

Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Contributor

Menno begon op zijn zesde met gamen op de DS en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden op de Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus! Speelt alle genres games van (J)RPG tot platformers, alleen sportgames zie je hem niet snel spelen. Of telt watersport ook?

Reacties