Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Elden Ring Sword of Night and Flame locatie

Het beste op magie gebaseerde mêlée-wapen in Elden Ring.

Het Sword of Night and Flame is het beste op magie gebaseerde mêlée-wapen in Elden Ring.

Je hoeft geen magiër te zijn om magie te gebruiken. Sommige van de beste wapens in Elden Ring zijn ook op magie gebaseerd, waarvoor je Intelligence of Faith punten moet investeren.

Het Sword of Night and Flame biedt het beste van beide werelden. Zoals de naam doet vermoeden, gebruik je zowel magic als fire damage.

Je hebt wel een bepaalde hoeveelheid Intelligence en Faith nodig, hoewel voldoende Strength en Dexterity in je starting class ook aan te raden is.

Cover image for YouTube videoELDEN RING Review - Koning der Souls?

Elden Ring Sword of Night and Flame locatie

Om het Sword of Night and Flame in Elden Ring te kunnen bemachtigen, moet je naar Caria Manor in het noordwesten van Liurnia gaan. Dat is ook het begin van de Ranni's questline.

De kamer is van de andere kant vergrendeld, maar er is een manier om daar te komen.

Vanuit de Manor Lower Level Site of Grace loop je door de deur en op de wallen boven het landhuis. Volg de wallen, neem dan de eerste links en volg dit pad tot wat een doodlopende weg lijkt te zijn.

Als je echter naar links kijkt, zie je de daken van de gebouwen onder je. Daal af naar de ene en dan naar de volgende, waar een opening is met een ladder. Neem de ladder naar beneden en je komt in een kamer met een kist.

Open de kist om het Sword of Night and Flame te krijgen voordat je de deur opent om te vertrekken.

Het zwaard vereist 12 Strength, 12 Dexterity, 24 Intelligence en 24 Faith om te kunnen gebruiken. Houd hier dus rekening mee.

De fysieke schade komt goed van pas. De echte kracht van het zwaard zit in de unieke vaardigheden, waarmee je een breed vlammenprojectiel kunt afvuren of Night Comet kunt bezweren. Het is in feite een verwoestende 'lasergerichte knal' op alles voor je.

Veel geluk met het vinden van het Sword of Night and Flame!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Elden Ring

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties